Nike Zoom Freak 5 “Zwart/Paars/Groen” DX4985-002

De Milwaukee Bucks en Giannis Antetokounmpo hebben hun werk gedaan met een 3-1 achterstand in de openingsronde van de Playoffs tegen de Miami Heat. Met een win-of-go-home-situatie op het spel in de nabije toekomst, zouden we de tweevoudig MVP zijn vijfde kenmerkende silhouet kunnen zien debuteren in zijn mogelijk laatste wedstrijd van het seizoen.

Onlangs verscheen de Nike Zoom Freak 5 via first-look beelden na de eerste onthulling van het polariserende ontwerp eind maart. In grimmige afwijking van het gebruik van de throwback-kleurstellingen van de Bucks, trakteert het nieuwste ensemble de basislaag op een gitzwarte behandeling, terwijl heldere “Photo Blue” -tinten zich verzamelen langs het borduursel van de tonglipjes en de veterlussen van het kwart. Verder genietend van het meer titulaire deel van het kleurenwiel, wordt de hielkap overgoten met een levendig paars, terwijl de limoengroene Swoosh in de middenvoet in tweeën wordt gesplitst terwijl de onderste helft bloedt op de middenzool in grijstinten met logo-gravures en een zelden paarse spikkeling . Afgewerkt door de laatstgenoemde verzameling tinten toe te schrijven aan een gemarmerde esthetiek langs het loopvlak onder de voet, de binnenkant van de tong reserveert ruimte voor babyblauwe cursieve lijnen die de handtekening van de zevenvoudige All-Star schetsen.

Terwijl we wachten op nieuws over het officiële debuut van het silhouet, kun je in de tussentijd een eerste blik werpen op de Nike Zoom Freak 5 “Black/Green” hieronder.

Voor meer uit de kenmerkende Nike Basketball-familie heeft de Nike LeBron 20 onlangs zijn EYBL Player Exclusive-optie onthuld.

Waar te kopen

Zorg ervoor dat je volgt @kicksfinder voor live tweets tijdens de releasedatum.

Nike Zoomfreak 5
Releasedatum: 2023
Kleur: n.v.t

Heren: n.v.t
Stijlcode: DX4985-002Foto’s: meesterkok

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Goedkoopschoenenoutlet.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart