Gracie Hunt, eigenaarsdochter van Kansas City Chiefs, verschijnt op NFL Draft 2023 – Schoeiselnieuws

Gracie Hunt maakte een levendige verschijning voor de eerste dag van de jaarlijkse NFL Draft 2023-evenement gepresenteerd door Bud Light vandaag in Kansas City, Mo. Gracie plaatste een foto op haar Instagram die vandaag was genomen terwijl ze op de rode loper was naast haar vader, Kansas City Chiefs-eigenaar Clark Hunt.

Het beeld zag de social media-ster gekleed in een neongele mini-jurk bezaaid met rijen op rijen grote zilveren pailletten die haar look een hoogglansafwerking gaven. Het kledingstuk was body-con en gemaakt van een dunne, ademende stof.

Passend bij haar jurk, Gracie stapte uit in een paar metallic zilveren sandaalhakken gemaakt van zilver metallic bovenwerk, blokhakken en peeptoe-details.

Het schoeisel had ook dunne enkelbandjes die meerdere keren om haar enkels werden gewikkeld, waardoor de stijl op zijn plaats bleef.

Terwijl we overgaan van de lente naar de warmere zomermaanden, worden sandalen een nietje voor veel beroemdheden, zowel op als naast de rode loper. De schoenenstijl is bij veel sterren te zien geweest, waaronder Angela Bassett, Simone Biles en Dove Cameron.

Gracie’s schoenstijl is vaak trendy en gedurfd – met torenhoge hakken geen gebrek. De voormalige Miss Kansas draagt ​​vaak sandalen met plateauzolen en puntige pumps in verschillende hoogtes, kleuren en afwerkingen op de rode loper, afkomstig van merken als Tom Ford en Valentino.

In haar vrije tijd draagt ​​ze ook kleurrijke Moon Boots-laarzen en Ugg-pantoffels. Tijdens trainingen is Gracie ook vaak te vinden met een verscheidenheid aan kleurrijke en dikke atletische sneakers van onder andere Nike.

Gracie’s vader, Clark Hunt, is de eigenaar van de Kansas City Chiefs en is sinds 2006 na de dood van zijn vader, Lamar Hunt. De Hunt-familie is eigenaar van de Kansas City Chiefs sinds het team werd opgericht in 1959. De Chiefs hebben 10 keuzes voor de 2023 NFL Draft, waaronder twee keuzes in ronde 4, 6 en 7.

Met de jaarlijkse NFL Draft kunnen teams in de National Football League (NFL) worden opgenomen nieuwe spelers. Het evenement van dit jaar, gepresenteerd door Bud Light, begint met de eerste ronde op 27 april, gevolgd door ronde 2-3 op 28 april en ronde 4-7 op 29 april. Topspelers in de Draft van dit jaar zijn Bryce Young, Will Anderson Jr. ., Tyree Wilson en CJ Stroud.

FOTO’S: Bekijk alle aankomsten van beroemdheden op de rode loper tijdens de NFL Draft 2023.

Over de auteur:

Amina Ayoud is een assistent-digitale redacteur voor Footwear News, waar ze verhalen schrijft over van alles, van de stijl van beroemdheden tot baanbrekende mode en schoenreleases. Ayoud ontwikkelde al vroeg in zijn leven een liefde voor alles wat met mode te maken heeft dankzij een diepe liefde voor de modegeschiedenis en de luxe-industrie. In haar vrije tijd is Ayoud een zelfverklaarde modenerd en zuinigheid.

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Goedkoopschoenenoutlet.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart