Nike Air Force 1 Low “Four Horsemen” FB9128-100 winkellijst

Twee decennia lang hebben LeBron James en The Swoosh hand in hand gewerkt aan het creëren van het volgende grote kenmerkende icoon van het post-MJ-tijdperk. Met 20 kenmerkende silhouetten en een aantal oplopende uitlopers onder de vlag van The King, heeft de nu levenslange Nike-atleet de samenwerking op een aantal manieren herdacht, waarvan de laatste morgen landt met de Nike Air Force 1 Low “Four Horsemen”.

Vergezeld van een onlangs aangekondigde Nike LeBron 20, kiest het Bruce Kilgore-ontwerp voor een bijna identieke creatie aan het origineel, met de tonen van St. Vincent-St. Mary High School bovenop een fris ‘True White’ getrommeld leren bovenwerk. Bij het voormalige speler-exclusieve voorstel is een ridderschaakstuk op de hiel geborduurd en ziet de nylon kraag, tongafwerking, loopvlak en middenvoet Swoosh gedoopt in een “Deep Forest Green” terwijl de initialen van LeBron James, Maverick Carter, Randy Mims en Rich Paul versierd met een zilveren metalen rand op het hiellipje.

Gepland om deze donderdag 27 april uit te brengen voor een verkoopprijs van $ 140, geniet in de tussentijd nog een laatste blik op de Nike Air Force 1 Low “Four Horsemen” hieronder naast onze bijbehorende winkellijst om te bekijken voordat het paar morgen wordt gedropt.

Bekijk de officiële afbeeldingen van de Jordan Tatum 1 “Barbershop” voor meer van onder de Nike Inc.-paraplu.

Waar te kopen

Zorg ervoor dat je volgt @kicksfinder voor live tweets tijdens de releasedatum.

UPDATE (14-04-2023):

Een releasedatum is gepland voor 27 april 2023.

Nike Air Force 1 Low “Vier Ruiters”
Releasedatum: 27 april 2023 (donderdag)
Kleur: Wit/Deep Forest/Wolfgrijs

Heren: $ 140
Stijlcode: FB9128-100

Na marktNu beschikbaar

Hoofdafbeelding Kicks Crew

Noord Amerika27 april 2023 (donderdag)

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Goedkoopschoenenoutlet.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart