Hoe u hulp kunt krijgen bij het starten van een schoenenmerk

Dus je wilt een schoenenmerk beginnen, maar je realiseert je dat je niet weet waar je moet beginnen. Misschien weet u dat u hulp en ondersteuning, informatie, handleidingen, sjablonen en verbindingen met de schoenenindustrie nodig heeft, maar kunt u online niet vinden wat u zoekt. Het goede nieuws is dat er bronnen zijn om u te helpen. Bekijk de video hierboven, of lees verder…

5 manieren waarop u hulp kunt krijgen bij het starten van uw schoenenmerk

1. Vraag het Google

Google “schoenenfabrieken” en vind een riskante online marktplaats en een bedrijf dat een hoge vergoeding vraagt ​​om u een basismonster te bezorgen. Raak in paniek en volg een van deze dure, angstaanjagende en risicovolle routes.

2. Word een spion

Zoek een baan als theezetster bij een schoenenbedrijf, denk dat je gaat leren hoe je een schoenenmerk moet runnen door vriendschap te sluiten met iemand van elke afdeling. Krijg van HR te horen dat je niet zo “griezelig” moet zijn en vertrek met een slechte noot.

Nu waarschuw ik je, 3, 4 en 5 zijn eigenlijk heel praktisch

3. Vraag een expert

Realiseer je dat je hulp nodig hebt van een ervaren professional uit de branche. Krijg persoonlijk advies, inclusief de juiste productieverbindingen voor uw product, advies op maat over prijsstelling, assortimentsopbouw en marketing, en ondersteuning bij elke stap van uw reis.

4. Volg een cursus

Als je een zelfstarter bent die graag in je eigen tempo gaat, investeer dan in een online cursus die je van het concept naar de lancering van je schoenenmerk en verder brengt. Boordevol advies van professionals uit de industrie en oprichters van schoenenmerken, je zult genieten van mijn cursus Hoe start je een schoenenmerk met zijn sjablonen en gemakkelijk te volgen proces.

5. Word lid van een gemeenschap

Sluit je aan bij een groep andere oprichters van schoenenmerken in verschillende stadia, die je graag willen helpen. Bekijk de uitgebreide bibliotheek met masterclasses en doe live mee over specifieke onderwerpen als ‘Hoe vind je een schoenenfabrikant’ en ‘Crowdfunding voor je schoenenmerk’. Ik heet je graag welkom in mijn lidmaatschapsgroep, The Shoe Community.

Als je niet zeker weet welke van mijn diensten op dit punt in je schoenenmerkreis geschikt voor je is, stuur me dan een bericht en ik zal je helpen deze belangrijke beslissing te nemen.

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Goedkoopschoenenoutlet.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart