Gebroken wit x Nike Air Force 1 Mid “Canary Yellow” Magere Hein

Hoewel we sinds het Terra Forma-duo eind december nog geen Off-White x Nike-samenwerking in de detailhandel hebben gezien, hebben we wel een idee van welk silhouet van concentratie zal zijn voor de samenwerking. Met de “Pine Green” Air Force 1 Mid die eind april uitkomt en de beruchte “Sheed” PE’s die de gemodificeerde favoriet sieren, is het duidelijk dat de Air Force 1 Mid voorlopig van groot belang is.

Dit wordt verder bevestigd door deze eerste blik op een gloednieuwe Off-White x Air Force 1 Mid colorway. Het beschikt over hetzelfde gewijzigde bovenwerk, compleet met de brede veterstructuur, op atletiek geïnspireerde rubberen spikes en de kromgetrokken Air-eenheid bij de hiel. Het echte hoogtepunt is het levendige Canary Yellow, een kleur met mythische proporties in de Off-White x Nike-catalogus dankzij de nog niet uitgebrachte Air Jordan 1-sample.

Bovendien heeft deze AF1 Mid een eigen silhouetlogo – een macabere figuur met een kap die een zeis hanteert die alleen kan worden omschreven als Magere Hein.

Informatie over de releasedatum is nog niet bekendgemaakt, dus geniet van deze eerste blik en houd ons in de gaten voor meer details.

Foto’s: jfgrails

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Goedkoopschoenenoutlet.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart