Air Jordan 1 Low “Just Skate” FJ7073-010

Het silhouet van de Air Jordan 1, bedoeld als basketbalschoen voor de toekomstige GOAT, is diepgeworteld in de skategeschiedenis. Deze verhalen werden op de juiste manier verteld door middel van doordachte samenwerkingen met skatelegendes zoals Craig Stecyk en Lance Mountain, wat later leidde tot een volledige Air Jordan x SB-collectie, waaronder recentelijk de alom geprezen Air Jordan 4 “Pine Green”.

De Air Jordan 1 Low neemt een veel speelsere route, onthuld in een derde iteratie met leuke illustraties, letters en krabbels. Met de pittige “Just Skate” -boodschap achter de tong, “Born To Fly” aan de mediale kant en een Swoosh-logo dat in vlammen opgaat, maakt deze Air Jordan 1 Low gebruik van een gewatteerde tong voor die SB-aangrenzende constructie. Er zijn andere AJ1’s die ook zijn uitgerust met dikkere tongen, wat suggereert dat Jordan Brand inderdaad zijn eigen onofficiële lijn skateschoenen laat vallen.

Deze zwart/rode versie is zojuist in het buitenland uitgebracht in Azië en zou in de komende weken in de winkels in de VS moeten liggen.

Waar te kopen

Zorg ervoor dat je volgt @kicksfinder voor live tweets tijdens de releasedatum.

Air Jordan 1 Low “Gewoon skaten”
Releasedatum: 2023
Kleur: n.v.t

Heren: n.v.t
Stijlcode: FJ7073-010

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Goedkoopschoenenoutlet.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart