Zo ontmoet je de oprichters van schoenenmerken

Als je van plan bent om je eigen schoenenlijn te beginnen, ben je misschien op zoek naar andere oprichters van schoenenmerken van wie je kunt leren. Dit is een korte handleiding over hoe je oprichters van schoenenmerken kunt ontmoeten, door mij, Susannah, een consultant die gespecialiseerd is in het helpen van mensen om schoenenmerken te starten.

1. Bericht ze uit het niets

Je kunt nieuwe en gevestigde oprichters van schoenenmerken vinden op sociale media. Je kunt ze een DM sturen of een e-mail sturen, maar hoogstwaarschijnlijk zullen ze je negeren omdat ze het druk hebben, ze niet weten wie je bent en ze niet weten wat je van ze wilt.

2. Bezoek schoenenbeurzen

Schoenenbeurzen kunnen klein en overzichtelijk zijn of juist enorm MICAM of MAGIE. De groten nemen planning vooraf, zodat u het meeste uit uw tijd daar kunt halen. Ga na welke stands van merken je het liefst wilt bezoeken en waar ze staan.

Als je aankomt, begin dan een gesprek met de persoon op de tribune als deze nog niet met iemand aan het praten is. Als dat zo is, kom dan later terug. Vroeg aankomen kan betekenen dat de stands wat rustiger zijn.

Als je geluk hebt en als het merk klein is, kan de persoon op de stand de oprichter zijn en bereid zijn om wat ervaringen uit de eerste hand van hun reis met je te delen. Zo niet, dan is de persoon op de stand misschien een verkoper of agent en is hij misschien bereid om wat inzichten te delen. Hoe dan ook, pas op dat u hun tijd niet monopoliseert en meebeweegt als u echte klanten ziet naderen.

3. Bouw een relatie op

Vriendelijk reageren op posts op sociale media van schoenenmerken is een manier om jezelf voorzichtig voor te stellen aan hun oprichters. Kopieer en plak niet zomaar, maar reageer met iets relevants, persoonlijks en zinvols.

Doe dit consequent in de loop van de tijd en stuur ze vervolgens een DM of e-mail.

Overweeg wat u nodig heeft en wat er voor hen in zit. Bijvoorbeeld vriendschap of het gevoel iemand eerder te helpen dan zijzelf. Wees bescheiden en heb lage verwachtingen.

4. Sluit je aan bij een kant-en-klare groep oprichters van schoenenmerken

De Shoe Community is een online lidmaatschapsgroep voor oprichters van schoenenmerken in de pre- of post-lanceringsfase. Het is nooit te vroeg om mee te doen, zelfs als je alleen een concept hebt en net begint te zoeken naar middelen om je te helpen bij de lancering.

In The Shoe Community helpen schoen start-ups en oprichters van kleine schoenenmerken elkaars problemen op te lossen. Leden krijgen regelmatig online live masterclasses met relevante experts en virtuele gemeenschapsbijeenkomsten. Als je lid wordt, krijg je ook toegang tot het uitgebreide archief van eerdere masterclass-opnames.

Lees meer over The Shoe Community en meld je hier aan om lid te worden.

Ik hoop dat je het leuk vond om te ontdekken hoe je oprichters van schoenenmerken kunt ontmoeten. Ik verwelkom je graag in The Shoe Community als je er klaar voor bent.

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Goedkoopschoenenoutlet.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart