Timothée Chalamet gaat voor grunge in leren laarzen op CinemaCon 2023 – Schoeiselnieuws

Timothée Chalamet bracht vintage leer naar de rode loper terwijl hij zijn aankomende film “Dune: Part Two” promootte tijdens de presentatie van State of the Industry en Warner Brothers Pictures tijdens CinemaCon 2023. Het sciencefictiondrama, met in de hoofdrol Chalamet, ZendayaFlorence Pugh en Austin Butler, gaat in première op 3 november.

Chalamet arriveerde dinsdag voor de gelegenheid met Zendaya in The Colosseum in Caesar’s Palace in Las Vegas, in een gestroomlijnde vintage leren outfit van Helmut Lang. De kleding van het nieuwe Bleu de Chanel-gezicht, afkomstig uit de voorjaarscollectie van 1998 van het merk, bestond uit een zwart leren vest en een broek met zakken en stiksels met geometrische panelen. De set was gelaagd bovenop een wit T-shirt voor een casual afwerking, met een luxe twist van Cartier’s glimmende Juste un Clou armband – een nagelvormige manchet die varieert van $ 3.600 tot $ 85.500, afhankelijk van de metalen en verfraaiingen.


Timothée Chalamet op CinemaCon 2023.

CREDIT: Gabe Ginsberg/Getty Images

Zendaya droeg ondertussen keurige pakken in een rugloze Louis Vuitton-jumpsuit, gouden sieraden en witte Christian Louboutin-pumps.


Zendaya, Timothee Chalamet, jumpsuit, bruine jumpsuit, jumpsuit zonder rug, vest, hakken, hoge hakken, pumps, witte pumps, Christian Louboutin, naaldhakken, naaldhakken, naaldhakken, Warner Brothers Pictures, CinemaCon, rode loper, rode loper van beroemdheden

(LR): Timothée Chalamet en Zendaya op CinemaCon 2023.

CREDIT: Gabe Ginsberg/Getty Images

Wat schoeisel betreft, maakte Chalamet zijn outfit af met een set glanzend zwarte laarzen. De stijl van de ‘Call Me By Your Name’-acteur kenmerkte zich door zwak afgeronde tenen met enkelhoge schachten met ritssluiting, gemaakt van zwak glanzend zwart leer. De set was compleet met versleten zolen en dunne hakken van 1 tot 2 inch, waardoor Chalamet een subtiele hoogteboost kreeg en tegelijkertijd zijn ensemble stroomlijnde.


Timothee Chalamet, Helmut Lang, laarzen, zwarte laarzen, leren laarzen, herenlaarzen, vest, leren vest, herenvest, broek, zwarte broek, leren broek, Warner Brothers Pictures, CinemaCon, rode loper, rode loper van beroemdheden

De laarzen van Chalamet nader bekeken.

CREDIT: Gabe Ginsberg/Getty Images

Als het om schoenen gaat, is het dragen van gestroomlijnde laarzen op de rode loper een van Chalamets kenmerkende stijlbewegingen. Glanzende Chelsea en zip-up paren van merken als Berluti, Sint Laurent en Celine zijn zijn meest gebruikte stijlen, evenals veterlaarzen. In zijn vrije tijd draagt ​​Chalamet ook neutraal getinte sneakers van merken als New Balance en Bape, Louis Vuitton, Vans en Off-White – plus betaalbare Tretorn-stijlen die voor minder dan $ 40 worden verkocht.

Over de auteur:

Aaron Royce is de assistent-digitale redacteur voor Footwear News, waar hij verhalen schrijft over de stijl van beroemdheden, merksamenwerkingen en diepte-interviews met profielen. Voordat hij bij Footwear News kwam, schreef en liep Royce stage voor publicaties als PAPER, Grazia en de Daily Front Row. Hij heeft momenteel een BS in massacommunicatie van de Virginia Commonwealth University. In zijn vrije tijd houdt Royce van lezen, het ontdekken van de geheime tuinen van New York en het zoeken naar het perfecte paar gevechtslaarzen.

FOTO’S: Ontdek Timothée Chalamet en meer sterren op CinemaCon 2023 in de galerij.

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Goedkoopschoenenoutlet.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart