Katy Perry draagt ​​patchwork-denimjurk en plateauzolen voor ‘American Idol’ – Schoeiselnieuws

Katy Perry bracht deze week echte blauwe stijl naar de nieuwste aflevering van “American Idol”.

Op maandag arriveerde Perry op het podium in een blauwe denim en fluwelen Roberto Cavalli-jurk met devorée-effect. Ontworpen door Fausto Puglisi, de Schoeisel Nieuws Het mouwloze ensemble van cover star had een bustier lijfje met asymmetrische bandjes die uitliepen in een gedrapeerde rok met split. Het stuk werd geaccentueerd met stonewashed vervaging, onbewerkte gerafelde godinnen en naden voor een versleten, Y2K-waardig uiterlijk.


Katy Perry op “American Idol” seizoen 21 op 24 april 2023.

CREDIT: Met dank aan ABC

Perry’s outfit werd afgewerkt met sprankelende ringen en oorbellen met franjes voor een met juwelen getooide afwerking.


Katy Perry, American Idol, seizoen 21, hakken, hoge hakken, zwarte hakken, leren hakken, platforms, platformpumps, pumps, platformhakken, Roberto Cavalli, jurk, blauwe jurk, spijkerjurk, Fausto Puglisi, rode loper, rode loper van beroemdheden

Katy Perry op “American Idol” seizoen 21 op 24 april 2023.

CREDIT: Met dank aan ABC

Als het op schoeisel aankwam, was Perry’s outfit compleet met een hoge set pumps met blokhakken. De stijl van de “Teenage Dream”-zanger bestond uit een bovenwerk van geweven zwart leer met gesloten tenen en enkelbandjes bovenop dikke platformzolen.


Katy Perry, American Idol, seizoen 21, hakken, hoge hakken, zwarte hakken, leren hakken, platforms, platformpumps, pumps, platformhakken, Roberto Cavalli, jurk, blauwe jurk, spijkerjurk, Fausto Puglisi, rode loper, rode loper van beroemdheden

Katy Perry op “American Idol” seizoen 21 op 24 april 2023.

CREDIT: Met dank aan ABC

Perry’s spijkerkleding markeerde haar laatste gelegenheid in een wijde spijkerjurk. De zangeres droeg eerder een patchwork spijkerjurk met studs van Versace met Riff Raff op de 2014 MTV-videomuziekprijzen – die meteen viraal ging, dankzij de channeling van de beroemde spijkerjurk van Britney Spears die werd gedragen tijdens de American Music Awards in 2001. Ze trok ook twee spijkerjurken aan – respectievelijk, terwijl ze aankwam en optrad bij – de CMA-prijzen in 2022.


Katy Perry, American Idol, seizoen 21, hakken, hoge hakken, zwarte hakken, leren hakken, platforms, platformpumps, pumps, platformhakken, Roberto Cavalli, jurk, blauwe jurk, spijkerjurk, Fausto Puglisi, rode loper, rode loper van beroemdheden

(LR): Luke Bryan, Katy Perry en Lionel Richie op “American Idol” seizoen 21 op 24 april 2023.

CREDIT: Met dank aan ABC

Voor schoenen is de schoenenstijl van de ‘Hot N’ Cold’-zangeres gedurfd en gestroomlijnd – vaak afgestemd op haar ensembles voor optredens en evenementen. Perry is eerder gezien in pumps met spitse neus, platte schoenen en muiltjes van labels als Louis Vuitton, Bottega Veneta en Manolo Blahnik. In zijn vrije tijd geeft de ster de voorkeur aan comfortabele sneakers en slippers van Adidas, Saint Laurent en Birkenstock. Ze draagt ​​ook haar eigen lijn schoenen uit de Katy Perry-collectie, met statementmakende sandalen, pumps en flats met sprankelende versieringen en gedurfde kleuren – en die ze onlangs opnieuw lanceerde nadat ze deze in 2022 had teruggekocht.

Over de auteur:

Aaron Royce is de assistent-digitale redacteur voor Footwear News, waar hij verhalen schrijft over de stijl van beroemdheden, merksamenwerkingen en diepte-interviews met profielen. Voordat hij bij Footwear News kwam, schreef en liep Royce stage voor publicaties als PAPER, Grazia en de Daily Front Row. Hij heeft momenteel een BS in massacommunicatie van de Virginia Commonwealth University. In zijn vrije tijd houdt Royce van lezen, het ontdekken van de geheime tuinen van New York en het zoeken naar het perfecte paar gevechtslaarzen.

Dit verhaal is bewerkt door Renan Botelho. Leer meer over Schoeisel nieuws.

Ontdek Perry’s FN covershoot in de galerij.

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Goedkoopschoenenoutlet.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart