Nike Blazer Mid ’77 “Abstract patroon” FN6877-100

De Nike Blazer, een icoon op het hardhout uit de vroege jaren ’70, blijft een hoofdbestanddeel van het dagelijkse lifestyle-aanbod van het merk Beaverton. Van algemene releases tot inline-collecties, het door George Gervin onderschreven silhouet geniet nu de behandeling van een recentelijk terugkerende abstracte print.

Aangebracht op een aanstaande Nike Dunk Low, geeft het mid-top model zich over aan een vergelijkbaar neutraal palet, met een dominant gebruik van fris wit getrommeld leer, een bleke vanille tongconstructie en lichte crèmekleurige veters werken samen met het routinematige uiterlijk van de voorvoet van grijs suède spatborden. Terwijl de Swoosh op de middenvoet van de Blazer een exclusieve marineblauwe kleur krijgt, is het hiellipje verankerd met de divers gestikte graphic van de aankomende pack.

Hoewel er nog geen informatie over de releasedatum is gedeeld, kun je in de tussentijd genieten van officiële afbeeldingen van de Nike Blazer Mid ’77 “Navy Abstract” hieronder.

Ander nieuws: Alexis Sablone onthulde onlangs haar eerste kenmerkende skateboardsilhouet met Converse, de CONS AS-1 Pro.

Waar te kopen

Zorg ervoor dat je volgt @kicksfinder voor live tweets tijdens de releasedatum.

Nike Blazer Midden ’77
Releasedatum: 2023
Kleur: n.v.t

Heren: n.v.t
Stijlcode: FN6877-100


ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Goedkoopschoenenoutlet.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart